Hur ScaleStop fungerar?I kallt vatten är kalciumjoner (Ca2 +), magnesiumjoner (Mg + 2) och bikarbonatjoner (HCO3) omgivna av "skikt" av elektrokemiskt - attraherande vattenmolekyler, vilket effektivt "isolerar" den naturliga tendensen hos de motsatt laddade joner att reagera och bilda kristaller. Reagenszoner finns etsade på ytan av Next ScaleStop mediat och fungerar som katalysatorer och möjliggör kalcium, magnesium och bikarbonat joner att reagera under kontrollerade former och bilda kristaller. Inget salt eller andra kemikalier - enbart en naturlig process.Testad och beprövadNext ScaleStop har noggrant testats och godkänts av några av världens ledande tillverkare av utrustning, distributörer och slutanvändare.Testad och godkändFör varmvattenberedare och pannor från AO Smith, Noritz, Rinnai, Lorenzetti och Takagi.för livsmedelsutrustning med Groen kombiugnar, Manitowoc ismaskiner och Concordia kaffemaskiner för vilka Scalestop är ett standardskydd. Testad och godkänd av restauranggrupper inklusive ett global godkännande av McDonalds. Men framför allt, tekniken har Noll (0) miljöpåverkan ! |
|
|